Blog Post

Prečo začať so Shoptetom?

Webstránky

Shoptet je jedna z popredných e-commerce platforiem na českom a slovenskom trhu. Ponúka rôzne výhody pre tých, ktorí chcú začať s online predajom predovšetkým produktov (klasický e-shop), ale aj služieb. Pre koho je Shoptet skvelým riešením a komu po ňom odporúčame siahnuť, si môžete prečítať v tomto článku.

Pre koho je Shoptet ideálny?

Shoptet často odporúčame ako ideálnu vstupnú bránu do e-commerce sveta. Či už je to pre klienta, pre ktorého je to vôbec prvé podnikanie, alebo aj pre skúsených podnikateľov, ale bez skúseností v online svete. Práve táto cieľová skupina veľmi oceňuje jednoduché ovládanie e-shopu a nízke obstarávacie náklady.

Ako Shoptet partner vám teraz priblížime aj niekoľko dôvodov, prečo začať v e-commerce s Shoptet e-shopom:

Jednoduché použitie:

Shoptet je známy pre svoje jednoduché používanie a intuitívne rozhranie, čo znamená, že aj tí, ktorí nemajú veľa skúseností s online predajom, môžu rýchlo a ľahko vytvoriť, upraviť a riadiť svoj vlastný e-shop.

Ak sa chcete radšej vyhnúť celému procesu výroby e-shopu, radi vám s ním pomôžeme a na vás ostane už iba vybavovanie objednávok.

Flexibilita:

Shoptet ponúka rôzne možnosti prispôsobenia e-shopu, čo umožňuje vytvárať vlastné dizajnové verzie predpripravených šablón. Môžete pridať vlastné logo, prispôsobiť farby, fonty a ďalšie nastavenia. To vám umožňuje vytvoriť e-shop, ktorý bude zodpovedať vášmu obchodnému štýlu a značke.

Rozšírené funkcie:

Shoptet disponuje širokým spektrom funkcií vrátane správy produktov, objednávok, platieb, dopravy a zákazníckeho servisu. Okrem toho ponúka aj integráciu s rôznymi platobnými bránami, spôsobmi doručenia a ďalšími nástrojmi, ktoré môžu zvýšiť efektivitu vášho e-shopu. Zároveň máte k dispozícii aj desiatky doplnkov, ktoré pomôžu prispôsobiť fungovanie e-shopu vášmu podnikaniu.

Podpora a služby:

Shoptet ponúka širokú škálu podpory a služieb pre svojich zákazníkov vrátane technickej podpory, školení, online dokumentácie a komunity užívateľov, ktorá môže byť užitočná pre začiatočníkov, ktorí potrebujú pomoc s nastavením a správou svojho e-shopu. Súčasťou tejto štruktúry sú aj takzvaní Shoptet partneri - odborníci z rôznych oblastí preverení samotným Shoptetom. Partneri vám dokážu pomôcť s prispôsobovaním e-shopu mimo nastavenia šablón, marketingom, programovaním alebo aj prekladom či odbornými konzultáciami.

My patríme medzi Shoptet partnerov už od roku 2019.

Bezpečnosť:

Shoptet sa stará o bezpečnosť svojich e-shopov a ponúka zabezpečené prostredie pre online platby, ochranu pred podvodmi a iné bezpečnostné funkcie. To môže byť dôležité pre ochranu vašich zákazníkov a dôveru vo vašu značku. Mnoho zákazníkov už pozná logo Shoptet v pätičke e-shopu a vedia, že tieto e-shopy patria medzi bezpečné stránky na nákup.

Skúsenosti a referencie:

Shoptet je dlhodobo aktívny na trhu e-commerce a má tisíce spokojných zákazníkov vo viacerých krajinách. Používanie Shoptet e-shopu môže byť aj pre vás vhodnou voľbou, ktorá je podporená skúsenosťami a referenciami iných e-shopov.

Krátky záver:

Celkovo, začať s Shoptet e-shopom môže byť výhodné pre tých, ktorí chcú začať s e-commerce. Ponúka jednoduché použitie, flexibilitu, rozšírené funkcie, podporu, overené služby partnerov, bezpečnosť a taktiež máte dostupné skúsenosti a referencie z trhu.

Shoptet využívajú aj niektorí naši klienti. V niekoľkých prípadoch sme im pomohli priamo s vytvorením e-shopu, inokedy nás zas kontaktovali ako marketingovú agentúru, keď chceli pomoc s online marketingom. Ak sa neviete rozhodnúť, či je Shoptet vhodný aj pre vás, radi vám na túto otázku odpovieme na konzultácii. Stačí nám napísať v sekcii KONTAKT a my sa vám ozveme v najbližšom možnom čase.

Úvodná konzultácia osobne či online je zdarma - budeme sa na vás tešiť.